Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Home

Bij Tempo Cars, een familiebedrijf uit het Kempense Mol, kan u terecht voor allerlei busvervoer. Dit omvat het dagelijks vervoer voor scholen, bedrijven, verenigingen tot een- of meerdaagse reizen en dit aan scherpe en eerlijke prijzen.

 

Historiek

 

In 1962 is de start van Tempo Cars een feit. Jos en Julia Maerschalck startten met de aankoop van een Volkswagenbusje, waarmee naar de Tomado-fabriek in Nederland wordt gereden.

 

In 1968 komt schoonzoon Theo bij in de zaak en worden de activiteiten uitgebreid naar ritten voor school- en fabrieksdiensten alsook eendagsreizen.

 

In 1975 is Tempo Cars al flink uitgebreid met verschillende autocars waarmee ook meerdaagse buitenlandse reizen mogelijk worden. Schoonzoon Roger vervoegt het team.

 

Vanaf 1977 ontfermt dochter Hermine zich over een deel van de administratie. In 1984 komt ook dochter Marleen haar hierbij helpen. Een jaar later nemen Theo en Roger, samen met hun echtgenotes de leiding in handen.

 

In 1995 is Tempo Cars nog steeds een familiezaak met ondertussen een 15-tal autocars die zowel voor eendagsreizen, meerdaagse buitenlandse reizen en schoolvervoer ingezet worden.

 

Vanaf 2011 zetten kleinzonen Cris en Rob het bedrijf verder.