Over ons

IMG_1990

ONS VERHAAL

Historiek

Tempo Cars is een gevestigde waarde geworden in de Antwerpse Kempen voor nationaal en internationaal busvervoer. Toch begon het bedrijf op zeer kleine schaal. Ontdek meer over de geschiedenis die het Molse familiebedrijf rijk is.

In 1962 richtten Jos en Julia Maerschalck de firma Tempo Cars op met de aankoop van een volkswagenbusje om arbeiders te vervoeren  naar de Tomado-fabrieken in Nederland. Het bedrijf groeide stelselmatig uit tot een lokale partner voor bedrijfsvervoer.

In de vroege jaren 70 kwamen er reeds enkele grote en kleine autocars bij voor zowel schoolvervoer als dagtoerisme. Zo werden ook andere markten aangeboord en won Tempo Cars in Vlaanderen aan naamsbekendheid.

Vervolgens werd in 1985 het bedrijf overgenomen door dochters Hermine en Marleen. Hun beide echtgenotes, Theo en Roger, namen de leiding over het bedrijf mee in handen en bouwden het autocarpark voortdurend verder uit.

In de jaren 90 draaide de firma op volle toeren met vijftien autocars die ingezet werden voor zowel schoolvervoer, eendaags- als meerdaagse buitenlandse reizen. Tempo Cars groeide uit tot een nationaal en internationaal erkende partner voor veilig en kwalitatief personenvervoer.

Vanaf 2018 staat kleinzoon Cris en vrouw Karine aan het roer van het bedrijf en navigeren ze de zaak, na een organisatorische herstructurering, naar nieuwe bestemmingen. De zeven, comfortabele autocars verzekeren de toekomst van dit Molse familiebedrijf dat – zoals reeds bij het begin – eerlijke en scherpe prijzen vooropstelt.

Ontdek hier een selectie van

Onze partners

Offerte aanvragen?

Vraag nu gratis je vrijblijvende offerte aan!

Al 60 jaar je partner in nationaal en internationaal busvervoer!

© 2021 Tempo Cars | Privacybeleid